DDAC Arad prezentă la festinul culinar de la „Zilele Aradului”
DDAC Arad prezentă la festinul culinar de la „Zilele Aradului”

Respectând tradiţia edițiilor precedente, „Zilele Aradului” s-au încheiat cu un festival al cătlanelor și un inedit spectacol folcloric.

Au fost prezente 20 de echipaje din municipiul Arad, dar şi din localităţi ale judeţului şi din Ungaria, care au preparat - pentru vizitatori - savuroase tocăniţe, gulaşuri şi ciorbe, majoritatea după reţete „secrete” şi din ingredente inedite.

 

Alături de cei care s-au bucurat de gustul și savoarea ceaunelor s-au numărat și beneficiarii serviciilor din cadrul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară cum ar fi Centrul Creativ, Căminul Social, Centrul social cu destinaţie multifuncţională de pe str. Tarafului și Centrul de vârstnici de pe Calea Bodrogului. Împreună au ținut să participe, să socializeze, să petreacă o duminică deosebită la acest adevărat festin culinar și - nu în ultimul rând -, să-și răsfeţe papilele gustative cu delicioasa tocăniță de cartofi, varză cu carne sau fasole cu ciolan, toate preparate cu iscusință de personalul Cantinei Municipale din Arad.

 

„Pentru noi, cei din cadrul DDAC Arad, este deja un obicei în a participa în fiecare an la acest festin gastronomic. Am ținut ca și anul acesta beneficiarii instituției noastre să savureze bunătățile oferite de echipajele care au pregătit minuțios preparatele la ceaun, dar și să petreacă o zi de sărbătoare în cadrul acestui festival ce are loc an de an, odată cu „Zilele Aradului”. Cu siguranță și anul viitor ne vom aduna din nou la acest festival și ne vom bucura din plin de tot ce ne oferă el” a declarat conducerea DDAC.

Înapoi la Articole