Ziua Porților Deschise - 15 ani de activitate
Ziua Porților Deschise - 15 ani de activitate

Eveniment deosebit la DDAC Arad, la împlinirea celor 15 ani de activitate

 

La Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad a avut loc un eveniment organizat sub egida „Ziua Porților Deschise 2016”, dedicat împlinirii a 15 ani de activitate. La sediul central de pe Calea Radnei, într-o atmosferă de sărbătoare, s-au derulat mai multe manifestări artistice a copiilor de la Complex „Curcubeu”, a vârstnicilor de la centrele de zi care au oferit un frumos program de cântece, majorete de la Liceul Csiky Ghergely și un ansamblu de dansuri populare.

 

În deschiderea evenimentului participanții au fost delectați cu un recital susținut de cvartetul de coarde, coordonat de dl Doru Orban, director artistic al Filarmonicii Arad.

 

Totodată aici, au avut loc expoziţii cu produse (tablouri, felicitări, bijuterii handmade) realizate de tinerii cu dizabilităţi din cadrul Atelierului Creativ, de cei ai Centrului Social cu Destinaţie Multifuncţională Tarafului și al copiilor de la Complex „Curcubeu”.

 

Astăzi sărbătorim ziua DDAC Arad, mai exact sărbătorim 15 ani de existență, de muncă permanentă depusă în folosul comunității locale. Am încercat tot timpul să dezvoltăm serviciile sociale corelându-le cu nevoile persoanelor aflate în dificultate și ne putem mândri în acest moment ca cel mai mare furnizor de servicii și prestații sociale din municipiul Arad. Când spunem social, vorbim despre un subiect foarte delicat, ce necesita o muncă la fel de delicată. Implicarea specialistilor nostri, dincolo de profesionalism, presupune si delicatețe sufletească față de persoanele, familiile și copiii aflați în nevoie socială. Doresc să urez tuturor „La Mulți Ani!” de ziua noastră, să mulțumesc întregii echipe DDAC pentru toată implicarea și că au dovedit încă odată că instituția noastră este o familie unită. Nu aș putea să nu aduc mulțumiri pentru sprijinul de care beneficiem din partea Primăriei, Consiliului Local, Consiliului Județean, celor două instituții de învățământ superior, ONG-urilor, reprezentanților Crucii Roșii, voluntarilor și a tuturor instituțiilor care sunt alături de noi” a declarat Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad.

 

La acest eveniment special dedicat persoanelor aflate în nevoi sociale, au ținut să fie prezenți și reprezentanți ai administrației locale printre care primarul Gheorghe Falcă, viceprimarul Levente Bognar, vicepreședintele CJA, Simona Stan și consilieri locali arădeni.

Înapoi la Articole