Chestionar în rândul populației pentru identificarea priorităților de dezvoltare în municipiul Arad
Primăria Municipiului Arad elaborează în această perioadă „Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Arad” pentru perioada 2021-2027, prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea municipiului în perioada 2021-2027.

Ca instrument de planificare, o strategie integrată de dezvoltare urbană trebuie să răspundă la nevoile locale de dezvoltare și se bazează pe un proces participativ, în care buna guvernanță, colaborarea și implicarea comunității să reprezinte piloni de dezvoltare și să asigure continuitatea pe termen lung a viziunii de dezvoltare.

Astfel, vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al municipiului. Chestionarele sunt, așa cum veți vedea în continuare, complet anonimizate și asigură o protecție completă a identității respondenților. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii dezvoltării municipiului Arad și de a identifica provocările de dezvoltare relevante și actuale.

Chestionarul este alcătuit din 12 întrebări principale. Completarea acestuia va dura aproximativ 15 minute, dar va avea un impact semnificativ pe termen lung asupra dezvoltării municipiului Arad si este disponibil la link-ul de mai jos:Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: daiana.ghintuiala@civitta.com.

Vă mulțumim pentru participare!


Înapoi la Articole